Re: Presedentia AJF Calarasi...
Posted by CLsport on
URL: http://forum.380.s1.nabble.com/Presedentia-AJF-Calarasi-tp4012805p4012890.html
Intarata-i drace ca si mie-mi place”, pare a spune in aceste zile Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi. Lucian Dumitrache, presedintele Fortunei Tamadau si candidat pentru sefia fotbalului calarasean, a contestat dosarele de candidatura depuse de catre Doru Dinca – Motanu, Nicolae Eftene si Marius Lucan.
Dumitrache nu s-a lasat si in urma cu doua zile a mers si la Federatia Romana de Fotbal, acolo unde a depus o sesizare in acest sens, dupa ce a depus una si la sediul AJF Calarasi. Compartimentul Juridic din cadrul FRF a luat aminte de cererea presedintelui de la Tamadau si l-a chemat ieri la Bucuresti pe Bratu Cataros pentru a lamuri situatia. De la „Casa Fotbalului”, seful fotbalului calarasean a plecat cu recomandari prin care poate lamuri problema ridicata de catre Dumitrache.
Astfel, pentru astazi a fost convocata o noua sedinta a Comitetului Executiv, una la care au participat doar cinci dintre cei sapte membri. Au lipsit Viorel Manea si Valeriu Tutuianu. Dintre cei cinci participanti, au votat doar Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus Independenta, Daniel Stefan – Gascanu, seful Colegiului Judetean de Arbitri, si George Coman, a carui prezenta sfideaza statutul AJF Calarasi. Acestia au decis ca Nicolae Eftene, Doru Dinca – Motanu si Marius Lucan sa depuna pana luni, 10 februarie, documente lamuritoare cu privire la candidatura lor.
„Dumitrache a fost la Federatia Romana de Fotbal si a depus aceeasi sesizare pe care a depus-o si la AJF Calarasi. Compartimentul Juridic ne-a cerut sa lamurim situatia. Noi le-am dat termen celor trei sa depuna noi documente la dosar. M-am saturat sa tot stau pe drumuri. Eu voi vota si luni asa cum spune statutul. Nu ma intereseaza ce vrea Dumitrache. Eu nu-i pot da votul meu pentru ca nu pot avea incredere intr-un om care n-a avut niciodata o baza sportiva cu care sa te poti mandri. Tin minte ca am jucat acolo un meci, s-a dus mingea peste gard si cand m-am intors aveam hainele pline de cornaci. Nu poti pune presedinte la AJF Calarasi conducatorul unei astfel de echipe. Vina pentru aceasta problema apartine celor de la FRF, care au trimis la Calarasi un statut cu foarte multe lacune. Mai intai sa-si rezolve problemele lor si pe urma sa ne ceara noua lamuriri”, a declarat Ion Radu – Slick, unul dintre cei doi reprezentanti ai echipelor din Liga Tractoristilor in Comitetul Executiv al AJF Calarasi.
Compartimentul Juridic din cadrul FRF a facut dovada incompetentei sale in mai multe randuri, iar actiunile sale au avut legatura cu fotbalul calarasean in vara anului trecut, atunci cand Comitetul Executiv al FRF, la recomandarea Compartimentului Juridic, a reusit performanta ca intr-un sigur articol al ROAF sa introduca doua puncte care se bat cap in cap. Acest lucru l-am semnalat la vremea respectiva, iar cei care au memoria scurta si sufla in panzele aflate pe corabia lui Cataros sunt invitati sa reciteasca articolul aici. Supararea lui Ion Radu – Slick este perfect justificata. Nu-ti poate da lectii de morala un om cu viata stramba.
Comitetul Executiv al AJF Calarasi reunit astazi a luat o decizie prin votul a doar trei membri prin care Eftene, Dinca si Lucan sa prezinte pana luni unul din urmatoarele documente:
– Copie dupa actul constitutiv (nu statutul), in cazul in care candidatul sustine ca a fost presedinte inca de la infiintarea asociatiei.
– Copie dupa hotararea Adunarii Generale a asociatiei sportive prin care a fost numit presedinte, in cazul in care candidatul nu a fost presedinte de la infiintarea asociatiei.
– Copii dupa corespondenta purtata de asociatia sportiv cu AJF Calarasi sau alte institutii publice care sa ateste ca unul dintre candidati a fost presedinte (act semnat de acesta), inclusiv copie dupa bilantul financiar depus in aceasta perioada.
– Copie dupa certificatul de identitate sportiva care atesta recunoasterea oficiala a asociatiei conform articolului 24 din Legea 69/2000 a educatiei fizice si sportului.
Demersul lui Dumitrache a avut darul de a pune pe jar intreaga lume a fotbalului calarasean, presedintele Fortunei Tamadau fiind banuit ca este impins de la spate de catre Bratu Cataros pentru a-i scoate din lupta pe Doru Dinca – Motanu, Nicolae Eftene si Marius Lucan. In ciuda optimismului sau, Dumitrache este un candidat cu sanse foarte mici de reusita intr-o batalie cu Bratu Cataros.
Doru Dinca sustine ca documentele solicitate acum de catre AJF nu il incurca cu nimic. „Eu le voi duce chiar maine actele pe care mi le-au solicitat. Nu stiu ce urmareste acest Dumitrache, dar e clar ca el ii face jocurile lui Bratu Cataros. Vrea sa arunce cu noroi in noi, cei care avem sanse reale de a castiga alegerile”, a spus Motanu.
Ca de obicei, Nicolae Eftene este mult mai transant. „Am aflat si eu ce acte trebuie sa mai aduc la dosar. Mi se pare o idiotenie. Dumitrache a aparut de nicaieri si nu face altceva decat sa agite apele degeaba. El oricum nu o sa castige alegerile pentru ca n-o sa-l voteze nici dracu. O sa le duc documentele”, a declarat Eftene. Pana la inchiderea calculatorului, Marius Lucan si Bratu Cataros nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere.
In schimb, Lucian Dumitrache se apara si neaga implicarea sa in vreo manevra ce are ca scop castigarea alegerilor de catre Bratu Cataros. „Eftene si Dinca nu fac altceva decat sa arunce cu noroi in mine. Eu am documente prin care pot sa demonstrez ca Dinca nu a fost niciodata conducator la Unirea Manastirea. Luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al AJF Calarasi, voi depune plangere penala daca dosarele celor trei vor fi acceptate”, ameninta Dumitrache.