Editia de campionat 2012 - 2013

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Editia de campionat 2012 - 2013

administrator
Anul acesta vom evoula in liga a IV-a
Succes!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

obiectiv...
CUM A CASTIGAT FORTUNA DREPTUL DE A PARTICIPA IN LIGA DE ELITA..
sursa: http://www.obiectiv-online.ro/caravana_fotbalului_judetean_s-a_pus_in_miscare.html

Liga tractoriştilor, gata de start!

Deşi nu mai e amuzant felul în care a decurs desfăşurarea acestei şedinţe trebuie să dea de gândit tuturor. A fost o nebuloasă. Serios acum, trag un semnal de alarmă şi spun opinia multora dintre cei care au participat: "Felul în care un om pus să răspundă de tot ce înseamnă un fenomen ca acesta înţelege să se comporte e de-a dreptul scandalos. Prosteşte în faţă pe toată lumea şi îşi schimbă discursul de la o şedinţă la alta, în funcţie de interesele de moment. A încetat să fie de mult abilitate sau orice însuşire cu minime conotaţii pozitive. Este mai degrabă incompetenţă şi incapacitate!" Eu aş completa cu următoarele: cei care se lasă conduşi în felul acesta, care se complac în această situaţie, sunt la fel de vinovaţi. Caţaros s-a aflat deseori pus în dificultate. Mai întâi la intervenţia d-lui Lucian Dumitrache, delegat Fortuna Tămădău. "Inspecţia terenului din comuna Tămădău a fost făcută în lipsa noastră. Aţi acordat o clasificare după criterii pe care noi nu le cunoaştem. Vă rog să ne spuneţi cum a fost posibil ca Fortuna Tămădău să fie privată de participarea în Liga de Elită cu o altă echipă din altă serie?" Caţaros nu a putut răspunde!!! Moment în care totul s-a inflamat. Profesorul Nicolae Eftene, preşedintele Vulturii Olteniţa a intervenit: "Vă susţin d-le delegat de la Tămădău. Referitor la constituirea seriei nu s-a respectat criteriile stabilite în şedinţa anterioară..." Caţaros intervine: "Vă rog să luaţi loc şi să vă daţi cu părerea atunci când veţi fi în locul meu! Nu eu am stabilit ci Comitetul Executiv în şedinţa de ieri (vineri 10.08.2012)." A fost picătura care a umplut paharul. Eftene a intervenit din nou: "De ce să vină altă echipă din altă serie? Nu este corect! Locurile rămase eligibile prin retragerea unora dintre echipe trebuie să fie ocupate în ordine crescătoare de echipele din clasament. Noi cotizăm cu bani ca dvs. să aveţi activitate. Nu ne prostiţi cu hăţişurile regulamentare, de legi făcute să fie încălcate, interpretate prin metode cu paragrafe şi articole inventate. Nu ştiu dacă aveţi anumite interese, dar e vorba de lucruri care se văd cu ochiul liber. Vrem să votăm noul sistem competiţional şi componenţa Seriei de Elită cu echipele care şi-au câştigat acest drept." Caţaros nu a avut de ales! Spera la un ajutor tacit, care însă nu a mai venit. Rezultatul votului a fost dezastruos pentru AJF. 5 abţineri; 8 pentru sistemul impus de Caţaros şi 23 pentru noua formulă cerută de Fortuna Tămădău. A fost prima victorie pe care după mulţi ani delegaţii o obţin în faţa lui Caţaros. Astfel, Fortuna Tămădău şi Viitorul Şoldanu şi-au câştigat în mod democratic dreptul de a activa în Liga de Elită în sezonul 2012-2013.

Componenţă Liga a IV-a de Elită ediţia 2012-2013

1. VENUS INDEPENDENŢA
2. AGRICOLA BORCEA
3. DUNĂREA CIOCĂNEŞTI
4. AVÂNTUL DOR MĂRUNT
5. VICTORIA DRAGOŞ VODĂ
6. VICTORIA LEHLIU
7. UNIREA MÂNĂSTIREA
8. ÎNAINTE MODELU
9. VULTURII OLTENIŢA
10. VIITORUL PLĂTĂREŞTI
11. VIITORUL ŞOLDANU
12. DINAMO SĂRULEŞTI
13. VIITORUL SOHATU
14. RAPID ULMENI
15. FORTUNA TĂMĂDĂU
16. PROGRESUL FUNDULEA

Ca o concluzie generală asupra acestui capitol cuprins în ordinea de zi a şedinţei am reţinut următoarele: fotbalul judeţean s-a săturat să asculte necondiţionat de ce zice un "nea". Chiar dacă se pare că poate jongla după bunul său plac, favorizându-i azi pe unii în detrimentul altora şi tot aşa, în numele cine ştie cărui serviciu făcut în trecut tuturor. Este bine că s-a ridicat "mingea la fileu" pentru că dacă se continua în ritmul campionatului trecut, riscam să nu avem fotbal adevărat nici în acest sezon competiţional. Pentru că în fotbalul nostru judeţean, am observat şi sâmbătă, a evoluat o specie care şi-a impus perfid dominaţia: LĂTRĂII! Ei se regăsesc pe banca tehnică sau în conducerea anumitor echipe. Îşi imaginează în micimea lor intelectuală şi morală că fără ei o echipă sau alta nu are nici o şansă. Se cred mai importanţi decât reflexele portarilor, decât îndârjirea fundaşilor, tehnica mijlocaşilor sau sângele rece al atacanţilor. Chiar dacă de cele mai multe ori previziunile lor nu au nici o acoperire în desfăşurarea meciurilor, lătrăii nu trădează nici cea mai mică jenă în discursul public de după meci. Lătrăilor li se mai dă însă şi peste bot. Aşa cum s-a întâmplat şi sâmbătă. Într-un penibil desăvârşit un "mare om de fotbal" a încercat să-i dea o mână de ajutor lui Caţaros, oferind o soluţie de compromis a competiţiei. Imediat asistenţa a luat atitudine şi a strigat "aport" dând fotbalului judeţean o şansă. Până la urmă, s-a creionat ziua de disputare (sâmbăta) în Liga de Elită, fiecare echipă având obligaţia să scoată la "înaintare" şi juniori. La acest punct din nou au fost discuţii "aprinse", multe echipe solicitând să joace şi duminica. Lucru neacceptat de celelalte competitoare. Pentru că se ştie, echipele care îşi exprimă dorinţa de a juca duminica cu siguranţă nu au un lot numeros de jucători. Şi apoi, duminica vor fi programate etapele din Liga a V-a. Cu siguranţă va fi un talmeş-balmeş, astfel încât Dumitru Pandrea va avea multe contestaţii pe masă şi va trebui să decidă multe meciuri la masa verde. Spre sfârşitul şedinţei aproape că nu a mai contat pentru nimeni constituirea seriilor din Liga a V-a. Pisica a rămas tot în curtea AJF, astfel încât Caţaros va avea multe bătăi de cap atunci când va face cunoscut componenţa seriilor. În ultimul punct al şedinţei, s-a trecut la modul de împerechere geografică pentru primul tur al Cupei României, ce se va desfăşura mâine de la ora 17:30. Programul a fost stabilit după închiderea ediţiei şi din câte am înţeles, Caţaros, la presiunea unora sau altora dintre echipe, a trebuit să facă din nou anumite compromisuri pentru ca etapa să se desfăşoare. Cu siguranţă, mulţi vor fi nemulţumiţi. Ca atare se vor consemna foarte multe neprezentări. În rest, să auzim numai de bine! Către onor AJF!

sursa:obiectiv-online.ro
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

fortunatamadau
Administrator
Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a analizat incidentele petrecute la jocul dintre Viitorul Sohatu si Fortuna Tamadau. Arbitrul Valentin Porumbel a pus capat partidei in minutul 45, la scorul de 3-1, din cauza durerilor care i-au fost provocate de catre jucatorii formatiei oaspete in minutul 26, atunci cand “centralul” a cazut victima unor gesturi ciobanesti ale celor din Tamadau.

Jucatorul Sorin Dinu s-a ales cu o suspendare de 10 etape, in vreme ce coechipierii sai, Dumitru si Anton, cei care l-au accidentat pe Valentin Porumbel, au fost suspendati pe viata din activitatea sportiva. Tinand cont de antecedentele lui Bratu Cataros, nu ar fi exclus ca cei doi jucatori sa fie reprimiti in fotbal inainte de reluarea campionatului. Daca acest lucru se va intampla, Dumitru Pandrea, seful Comisiei de Disciplina, ar trebui sa-si dea demisia.

Jocul dintre Sohatu si Tamadau a fost omologat cu scorul de 3-0, desi exista temei regulamentar ca partida sa se reia din minutul 45, de la scorul de 3-1 pentru gazde. Vorbim insa despre un joc din campionatul judetului Calarasi, unde nu se aplica ROAF, ci legea lui Cataros. De asemenea, Fortuna trebuie sa il identifice pe spectatorul care a patruns pe teren si a incercat sa il loveasca pe arbitrul Porumbel. In cazul in care nu va face dovada ca persoana respectiva a fost sanctionata de catre Politie, echipa din Tamadau se va alege cu o suspendare de 4 etape a terenului propriu. Dumitru Pandrea, incidentul s-a petrecut la Fundulea. Prin ce mijloace legale poate identifica un club sportiv un spectator care a provocat incidente la un meci care s-a disputat in deplasare? In curand, delegatii echipelor vor fi sanctionati si pentru ca nu ploua.

Ciudat este ca impotriva Viitorului Sohatu, echipa organizatoare a jocului, nu s-a dictat nici o sanctiune. Mai merita mentionat ca reprezentantii celor doua echipe au cerut ca partida sa fie continuat si fara “centralul” Valentin Porumbel. Acesta ar fi putut fi inlocuit de catre “asistentul” Razvan Carciog, iar in locul acestuia la linie ar fi putut oficia Razvan Oceanu, care a fost in brigada la meciul de juniori. Observatorul Mircea Dan si arbitrii delegati la acest meci au refuzat aceasta varianta, plecand in graba spre Oltenita.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

fortunatamadau
Administrator
In reply to this post by administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

suse
echipa racheta
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

fortunatamadau
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

fortunatamadau
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

goguta
In reply to this post by fortunatamadau
echipa racheta invizibila de 2 ani...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Editia de campionat 2012 - 2013

fortunatamadau
Administrator
In reply to this post by fortunatamadau